Het aftellen kan beginnen!

Hee allemaal!

Het is alweer een tijdje terug dat ik iets heb geschreven op deze site, maar zolang zal ik niet op me laten wachten als ik Down Under ben hoor ;-) Het is in ieder geval tijd voor een update!

Na een heerlijke vakantie in Griekenland gehad te hebben, lag er thuis iets heel moois op mij te wachten: het pakket van Australian Backpackers met een brief erbij dat mijn boeking goed was binnengekomen! Na alles direct ook maar betaald te hebben *slik*, was het dan echt definitief: op 6 december 13.30 uur zal ik van Schiphol naar Taipei vliegen om daar na een stopover verder te vliegen naar Sydney! Hier zal ik op donderdag 8 december om 12.15 uur plaatselijke tijd landen. Mits alles meezit natuurlijk, maar daar gaan we wel van uit! Hier krijg ik dan, met de groep waarmee ik reis, 4 dagen uitleg, excursies en andere toffe dingen en kan mijn grote avontuur dan echt beginnen.

Nu willen jullie waarschijnlijk ook direct weten wanneer ik terug kom, dat is op woensdag 9 mei 9.00 uur in Amsterdam. Maar zo ver is het nog lang niet ;-) Eerst ga ik nog even veel werken hier, veel afspreken met vrienden en vriendinnen en nog een klein stukje van de winter meepakken voordat ik straks hartje zomer krijg in december. Verder ben ik al lekker bezig met de voorpret van m'n reis, namelijk de Lonely Planet doorspitten en andere reisboekjes aan het lezen die wel voorzien zijn van plaatjes ;-)

Kortom, het aftellen kan nu dus echt beginnen! En om af te sluiten met een leuke quote: De meeste ongelukken gebeuren thuis. Een betere reden voor je wereldreis kun je niet hebben - Loesje

Liefs, Carlijn

Reacties 7

Froukje 16-10-2011 16:53

Hee lieverd,
Je gaat het vast zo geweldig hebben daar! Alvast heel veel plezier en ik zal je verhalen zeker bij gaan houden!
Kus

Anouk 16-10-2011 21:17

Aaah telkens als ik jouw over Australie hoor/zie beginnen, krijg ik echt jaloerse gevoelens.. ben ontzettend benieuwd hoe je het gaat hebben en ik wil alles weten; Alle leuke plekjes en toffe mensen... heb ik misschien ook nog wat aan! Ik ga je verhalen zeker lezen, om te zien hoe leuk je het hebt daar

Xx Anouk

Karlijn 17-10-2011 13:33

Meid, het gaat vast helemaal geweldig worden! Ben nu al benieuwd naar alle avonturen die je daar mee gaat maken
Kusje

petra 17-10-2011 17:28

Dag Carlijn, gelukkig zie ik je nog heel vaak op het werk.
Wij (collega's én kinderen) zullen je zeker missen wamt je bent een kanjer !!

Ien 17-10-2011 20:52

hey Carlijn,
leuk om te lezen hoe je je al aan het voorbereiden bent! Geniet alvast lekker van de "voorpret" ;-)
Maar: eerst je diploma halen. Nou ja, het papiertje dan.
Jammer dat ik er niet bij kan zijn ;-(
Maar ik zal aan je denken...
liefs
Ien

Patricia de vries 23-11-2011 14:10

Ik krijg er ook al zin in (: en ga niet eens mee. En wat een leuke quote! Meid geniet nog even van Nederland en vooral van al je vrienden en dan gaan.
Echt wat een gave onderneming. Liefs Patricia

Tina 28-11-2011 00:37

Ik ga je zeker volgen.Wat een spannende onderneming. Ga er van genieten, want je weet het hè: Je gaat nu toen voor later maken!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer